/ Varningar / Teloteket går ut och varnar sina kunder för bluffsamtal från telefonförsäljare

Teloteket går ut och varnar sina kunder för bluffsamtal från telefonförsäljare

admin on maj 11, 2017 - 6:42 f m in Varningar

Teloteket gick nyligen ut med en nyhet som sidan mobilforalla.se publicerade och som vi på Noordeveld.nu inte kunde tro stämde. Varningen som Teloteket gick ut med visar på vilken hemsk bransch som mobiltelefoni och telekom är och som konsument får man en insikt i hur oseriösa aktörer agerar.

Teloteket gick ut med nyheten att deras kunder fått samtal från telefonförsäljare som påstått och hävdat en del direkta osanningar om företaget. Ett exempel var att Teloteket hade gått i konkurs och att kunden nu behövde hitta en ny operatör. Självklart kunde telefonförsäljaren hjälpa till med detta.

Det visar precis vilka svårigheter som seriösa företag inom telekombranschen i Sverige står för då det inte bara är Teloteket som blir utsatta för det. Tvärtom verkar det som att större delen av de seriösa företagen inom telekom har haft samma problem.

Varningen publicerade efter att panikslagna kunder ringt till Telotekets kundtjänst för att försöka reda ut vad som egentligen hade hänt. Ett par av dessa kunder hade även gått på försäljarens taktik och var helt övertygade om att Teloteket gått i konkurs. Så nu stod kunden med ett nytt abonnemang från en helt annan operatör för att personen trott på försäljaren.

Teloteket har gått ut med att man alltid ska ringa deras kundtjänst på telefonnummer: 0770-25 25 25 om man får ett sådant samtal och är orolig över sitt abonnemang.

Läs artikeln om Teloteket

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *