/ Feminism / Sexism på en hög nivå!

Sexism på en hög nivå!

admin on april 29, 2014 - 10:56 e m in Feminism, Politik

Läste en artikel på aftonbladet om Polens bidrag till Eurovision Song Contest och jag blev fullständigt äcklad av vad det var för låt, missta mig inte nu jag gillar kvinnor men det betyder inte att jag vill att allt jag vill se är kvinnor med urringade kläder som försöker få mig att inte lyssna på vad låttexten egentligen handlar om.

Då min typ ligger åt det slaviska hållet, min nuvarande flickvän är Ryska så tycker jag det är fullständigt förjävligt när man ser hur den här typen av låtar spelar på fördomar som gör livet otroligt svårt för kvinnor med slaviskt ursprung där killarna tror att man bara behöver köpa en drink så lägger dem upp sig utan vidare oavsett vem/vart/hur.

Sen att låten inte har något som helst värde gör att det bara blir än löjligare än så och då känner jag att det har gått för långt och jag ser hellre att Sverige som faktiskt lyckats skicka ett bra bidrag i år vinner i stället för skitmusik.

Läs gärna bloggen på aftonbladet här: http://bloggar.aftonbladet.se/schlagerbloggen/2014/04/blev-utskrattad-pa-presskonferensen-pa-grund-av-polens-tuttar/ 

Killar, väx upp och skriv musik av värde istället för den här skiten.

Jag är själv man och önskar inte att mina döttrar ska behöva växa upp med den här mentaliteten runt omkring dem.

 

 

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *