/ Ekonomi / Belåna fakturor för att frigöra kapital

Belåna fakturor för att frigöra kapital

admin on juli 9, 2016 - 9:23 e m in Ekonomi

Något som man som företagare känner till är att man har en massa kapital bundet i fakturor som inte är betalada eller där kunderna av någon anledning inte har betalat i tid och på det sättet kan man faktiskt förlora rätt mycket pengar då man måste hålla tillbaka investeringar, nyanställningar eller inköp som kan vara vitala för att företaget ska växa och gå med vinst.

Det är en av många sidor i företagandet som få känner till men som faktiskt spelar en stor roll och det man kan göra är helt enkelt att antingen sälja eller belåna de utstående fakturorna och på det sättet få in kapital till de livsnödvändiga investeringarna eller inköpen som behövs.

Det som kan vara bra att veta är att factoringbolag självklart inte gör det här gratis utan de tar alltid en avgift för att antingen köpa upp eller för att belåna dina fakturor och det man får räkna med att få in är 70-80 % av faktura beloppet men för att vara helt ärlig så kan det vara bättre än 0 % av en faktura där kunden tar lång tid på sig att betala.

För dig som är intresserad av att frigöra ditt bundna kapital så kan sidan fakturabelaning.org vara någon att besöka för att få mer information om fakturabelåning.

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *