/ Politik / Agenda är alltid roligt att se.

Agenda är alltid roligt att se.

admin on april 27, 2014 - 10:21 e m in Politik

Såg debatten mellan Anders Borg (M) och Magdalena Andersson (S) och jag måste säga att det är otroligt roligt att se dessa två individer gå på varandra och egentligen så tycker jag att Anders Borg utan tvekan gjorde den bästa insatsen av alla då han lyckades få Magdalena Andersson att faktiskt misslyckas med att uttala sig om hur dem ska lösa finansieringsfrågan och om dem kommer att hålla överskottsmålet.

 

För er som inte vet vad överskottsmålet är så är det att staten ska gå med ett överskott på 1% men jag måste ärligt erkänna att jag inte förstår om det är per år eller mandatperiod. Då både Socialdemokrater och miljöpartiet har helt olika inställningar när det gäller både skatt och miljö så har jag väldigt svårt att se hur dessa ska kunna bilda en regering som lyckats finansiera varje reform krona för krona och då har jag betydligt större förtroende för alliansen att de kommer kunna bidra med en bättre företagsmiljö och göra det enklare att tjäna pengar.

För när jag debatterar på aftonbladet, vilket sker ibland så kommer ofta att Sverige får alltfler miljonärer som att det skulle vara det värsta som hänt i modern tid att alltfler människor får mer pengar. Det var väl det vi var ute efter, att fler skulle få det bättre?

 

För er som vill läsa om debatten kan besöka aftonbladet eller klicka här

0 POST COMMENT

Send Us A Message Here

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *